Catering & Konferens

CateringIMG_0122

Planerar du en fest och känner att du varken har tiden, kunskapen eller lusten att laga maten själv så finns vi nära till hands. För att underlätta dina beslut har vi gjort tre färdiga förslag som naturligtvis kan justeras något för att det ska passa just din smak. Maten serveras på uppläggningsfat och dekoreras med det årstiden erbjuder.

 

Buffé: Tema ”Fisk och Skaldjur”

Laxrulle med pepparrot, Krustader med Skagenröra, Marinerade musslor i skal, Silltårta, Inkokt Lax, Potatissallad med Pepparrot, Rostade Grönsaker,Sås Verte, Alioli, Paj med Spenat, Valnötter och Palsternacka på Filodeg, Focaccia, Ljust brytbröd, Färskost, Brie, Creme Karamell 

Pris: 395 kr per person. Minimumantal 10 personer

Buffé : Tema Sommar

Gazpacho, Serranoskinka, Krustader med Skagenröra, Sås Verte, Tomat & Mozarella sallad, Quinoasallad med rostade Grönsaker, Spenat och Ostpaj på Filodeg, Marinerade Kyckling, Brie, Färskost, Ljust Bröd, Focaccia, Säsongens Frukt på Spett, Kakfat med blandade småkakor

Pris: 295 kr per person. Minimum antal 10 personer

Cocktail Fat

Baconlindad Mussla, Krustader med Skagenröra, Sandwich med Serranoskinka, Sandwich med ädelost, Oliver, Ostpinnar. Vi beräknar tre bitar per sort och person.

Pris 75 kr per person. Minimum antal 10 personer

Konferens

Under försäsong, det vill säga fram till mitten av juni, kan du boka Syltrutan för måltider då vi inte har öppet varje dag. Vi har plats för upp till 25 deltagare och kan erbjuda allt från frukost, lunch, fika och middag till rimliga priser.
Kontakta Britt-Marie på 0708-275 313 eller via mail till britt-marie.borjesson@bredband.net.

SONY DSC  DSC_0822  DSC_0813